O meni - Grega Rednak

Grega Rednak

Sem Grega Rednak spletni programer. Imam dobro tehnično in logično miselnost ter se nenehno samoizobražujem ter izpopolnjujem. Verjamem, da za uspeh ni potrebna le strokovnost, temveč tudi razumevanje vsebine, ciljev in kreativnost. Zato se projektu vedno maksimalno posvetim, da se lahko čim bolj približam vašim željam.

Pred tem sem bil zaposlen na več delovnih mestih, kot so programer, arhitekt informacijske tehnologije in vodja digitalne transformacije v uglednih slovenskih podjetjih. Želja po učenju novih stvari, delu na zanimivih projektih, pa me je popeljala na lastno karierno pot in me pripeljala do tega, da sem se osredotočil na razvoj te igre, ki zame ni le posel, ampak tudi velika strast.

Ker je potrebno za izdelavo tako velikega projekta tudi dosti financ, sem se odločil za odprtje svojega podjetja. Izdelava spletnih strani, IT svetovanje in druge IT storitve, ki jih ponujam so namenjene rednim stroškom in izdelavi igre Glorious Revenge.

Če vam je všeč moja ideja, spremljajte projekt Glorious Revenge na socialnih omrežjih, npr. na Facebook strani in kdo ve, morda se kdaj srečamo v igri Glorious Revenge!

Obožujem živali in naravo, pa tudi gobarjenje, ribolov, kolesarjenje, pohajkovanje po gozdovih in osvajanje manjših hribov s čudovitimi razgledi. V naravi sem prvič dobil idejo o ustvarjanju strateške igre, ki bi nas vrnila nazaj tja, od koder smo prišli.

Izdelava spletnih strani in želja po ustvarjanju me je popeljala v osebni projekt Božične Jaslice. Tako sem ustvaril svojo spletno trgovino, kjer prodajam razne ročno izdelane okraske za božič in jaslice, ker se zavedam, da je delo za računalnikom naporno za telo in oči.

Moje vrednote

Zdrava kmečka pamet

Resnica

Povem resnico tudi, ko je težko, saj tako gradim dobre odnose.

Odgovornost

Prevzemam odgovornost za svoja dejanja.

Spoštovanje

Spoštujem sebe in druge in spoštujem drugačna mnenja.

Moje znanje

Moje znanje, ki ga redno dopopolnjujem, je široko v IT smeri.
Šolal sem se na Šolskem centru Velenje (ŠCV), pri čemer sem dobil naziv inženir informatike.

Že kot študent sem se zaposlil v podjetju Plastika Skaza, d.o.o., kjer sem kmalu napredoval v razvijalca programske opreme in kasneje v IT arhitekta. Izdelava spletnih strani po meri je popeljala mojo karierno pot naprej, kjer sem nadaljeval kot “digital transformation lead” v podjetju Tom PIT.

Tekom svojega dela sem pridobil številne strokovne kompetence, hkrati pa sem pridobil veliko izkušenj o delovanju podjetij, saj sem bil vključen v večino ključnih procesov.
S svojo strokovnostjo, jasno in razumljivo komunikacijo ter osredotočenostjo na cilj, sem pripomogel k implementaciji številnih projektov in tako doprinesel k uspehu. Med drugim sem zasnoval interni portal za celotno podjetje in naredil plan digitalizacije kot ponudbo za zunanje podjetje.

HTML
HTML
CSS
CSS
JAVASCRIPT
JAVASCRIPT
Angular
Angular
PHP
PHP
WORDPRESS
WORDPRESS
NodeJS
NodeJS
SISTEMI IN OMREŽJA
SISTEMI IN OMREŽJA
Scroll to Top