Politika zasebnosti na spletni strani

Politika zasebnosti in piškotkov

Kdo sem

Ime mojega podjetja je: GR razvoj spletnih aplikacij, Grega Rednak s.p.

Naslov moje spletne strani je: https://gregarednak.si.

Na spletni strani predstavljam sebe, svoje storitve in pišem blog o zanimivih temah, kot so izdelava spletnih strani, programiranje, tehnologija, tehnološki dogodki ipd…

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova vnašati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo stran za prijavo, bomo nastavili začasen piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in vaše izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, se bo vaša prijava ohranila dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo prijavni piškotki odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, se bo v vaš brskalnik shranil dodaten piškotek. Ta piškotek ne vključuje nobenih osebnih podatkov in samo označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Osebni podatki

Vaši osebni podatki, poslani preko kontaktnega obrazca bodo uporabljeni za nadaljno komunikacijo preko e-maila in varovani po GDPR smernicah.

Zavrnitev odgovornosti za sodelovanje z Mojang in Microsoft

Upoštevajte, da se minecraft server Glorious Revenge upravlja neodvisno. Nismo povezani z Mojang, Microsoftom ali njihovimi podružnicami, nismo povezani in jih ne podpiramo. Vsa vprašanja in pomisleke glede Glorious Revenge naslovite na naše operaterje strežnikov in ne na Mojang ali Microsoft. Naš strežnik je samostojna entiteta, ki zagotavlja storitve in izkušnje, ki jih je neodvisno razvila naša ekipa, namenjena skupnosti Minecraft. Admin kontakt: [email protected]

Scroll to Top